Vilka är Lagersmart?

LagerSmart AB är ett litet företag med stora möjligheter. Som det första förrådshotellet i Bålsta är vi glada att kunna presentera en toppmodern anläggning, där säkerhet och tillgänglighet kommer i första hand. Med olika storlekar på förrådsutrymmena har vi möjligheten att erbjuda små till stora förvaringsplatser till privatpersoner och företag. LagerSmart AB är medlem i branschorganisationen SSA Sweden och följer dess branschstandard. Våra nyckelord är säkerhet, tillgänglighet och flexibilitet.

Kontakta oss nu och gör ditt garage en tjänst.

Säkerhet

LagerSmart har god säkerhet med toppmodern utrustning som kameraövervakning och rörelselarm i alla förråd så du kan känna dig trygg med att förvara dina saker hos oss. Att alla förråd är larmade är något vi är ganska ensamma om i branschen och ger betydligt högre säkerhet för dig som kund.

Säkerhet handlar inte enbart om att inte tjuvar ska komma åt dina förvarade saker, det handlar även om att sakerna ska vara rena, torra och i samma skick som när du lämnade dom. Med klimatkontrollerade förråd kan du känna dig lugn.